AUTORIZATII

S.C. Giramet S.R.L. este organizatie recertificata conform cerintelor SR EN-ISO 9001 pe 2008. Certificarea initiala a organizatiei a fost facuta in decursul anului 2005, recertificata in 2009, valabila pana in 2012.
Societatea este autorizata I.S.C.I.R .
Conform solicitarilor impuse de Uniunea Europeana, societatea Giramet a obtinut CERTIFICAT Nr. 108 conform SR OHSAS 18001:2008 pentru implementarea si mentinerea unui sistem de managment al sanatatii si sigurantei ocupationale si CERTIFICAT Nr.110M conform SR EN ISO 14001:2005 pentru implementarea si mentinerea sistemului de managment al mediului.

   Activitatea de productie este desfasurata de muncitori cu diverse calificari. Santierele sunt doatate cu instalatii,masini si utilaje de lucru cum am fi: convertizoare de sudura de performanta ridicata, MIG/MAG-uri, masini de prelucrat prin aschiere,aparate de debitat si de sudura semiautomate, Borwerg-uri, ghilotine, masini ridicat si de transportat, etc. Activitatea de productie si prestari servicii se desfasoara pe baza contractelor ferme incheiate cu diversi parteneri, principalul client fiind ARCELOR MITTAL Galati.